2011. július 25., hétfő

Rolf Benz 380 PLURA - mindössze nyolc hetes

Rolf Benz 380 PLURA - mindössze nyolc hetes:
8 hetes, szinte új szekcionált kanapé Rolf Benz Plura (eredeti ár EUR 8.000, -) hogy umständehalber.

Eladjuk nehéz szívvel, ragyogó többfunkciós kanapé Rolf Benz. Akár egyenesen ülve, kényelmes kanapék és nyugodt heverészett. Ez a kanapé lehet hozni a kívánt pozíció másodpercekben.

A háttámla beállítható minden ülés dönthető és állítható. Ha szeres a háttámla a hátsó, a kanapé átalakítja a magas vissza.

A karfa lehajtható, és a külső ülések swing előre és a kanapén lesz hosszú szék.

A képek azt mutatják, különböző lehetőségeket kiigazítás. További képek találhatók a honlapon a Rolf Benz. A legjobb módja látható a funkció a kanapén a videó. Ezúttal néztem youtube-on a "Rolf Benz pluralizmus". A kanapé jelenik meg a videó felel meg a helyet és a pontos méretek a felkínált kanapé.

A kanapé intézkedések "összecsukott" állapotban van a 190 x 264 cm, és a "teljesen kiegyenesedett állapotában" 265 x 344 cm. Az ülés magassága 45 cm. A huzat tartós szövet (az úgynevezett "18 202") egy barna színű. A keret festett fekete.

A kanapé nem foltok, vagy sérülés található és egy top állapotban. Természetesen a kanapé a kapcsolódó adásvételi szerződés és a megfelelő garanciát nyújtanak.
Ár: 6900 Ft VB