2011. július 31., vasárnap

Tálaló tálaló cseresznye furnér TV szekrény asztal, stb

Tálaló tálaló cseresznye furnér TV szekrény asztal, stb:
Részleges költségvetési felbontás Berlinben

Ajánlat különböző tiszta és sértetlen, cseresznyefa bútorokkal eladó. Hasonlóképpen, egy teljesen új, nem használt szőnyeget.
A bútorok jelenleg tárolt Berlin (Charlottenburg). Kezdete / augusztus közepén lehet szállítani a bútorokat.
Ez nem ugyanaz a szekrények, polcok, ovális asztal, 2 szék. Ahhoz, hogy megy ez a bútor is nagyon szép szabályozó. Esetleg még kifinomultabb háztartási hagyná. Rengeteg edények, lámpák, fürdőszoba szekrény / tükör szekrény, stb
Ha érdekelnek az egyes darabok, kérjük e-mailben. Én ezután adja meg a részleteket.

A nyilatkozat megemlíti azokat az új szőnyeg másik ajánlatot tőlünk. Itt kínálunk egy vadonatúj (!) Quality szőnyeggel borított egy szürke tónusú. A talaj nagyon jól néz ki. Már a meleg tónusú fa bútorok csak akkor működik megfelelően. Azonban ez a talaj nem Berlinben, hanem NRW. További információkért kérjük, vessen egy pillantást a többi listát. Ha érdekel, tudnánk adni ezt a földet, majd a berlini augusztusban. Minták a földről, akkor nézd meg a boltokban Berlinben. Ha érdekel, én is hogy egy minta, hogy Berlin.

Nemdohányzó háztartás / nem háziállatok.
A bútorok az ő természete egy kicsit világosabb színű, mint itt látható. A képek a szekrény és asztal, egy kis lámpát, hogy a hang úgy tűnik jó.

Ár: forgatható. Transzfer saját gyűjtő. Nincs szállítás.
Mint Ebay már ismert: ez itt a magán értékesítése tárgyak magángyűjteményekben. Garanciát, vissza, igény vagy garancia kizárt. A vevő betartani ezeket a feltételeket.

PS: ... nézze a mi más listát ... Itt is több fotó.
Ár: VB