2011. november 27., vasárnap

Kosmodisk Prestige gerinctámasz autóba - székre - Jelenlegi ára: 2 399 Ft

A KOSMODISK PRESTIGE Autóban használható gerinctámasz
egy speciális Kosmodisk modell, amely arra készült, hogy járművekben használják (autóban, buszban, teherautóban). Jótékony hatással van a hát- és gerincfájdalmakra, amelyeket a vezetéssel járó vibráció és az ülő helyzetben töltött hosszú idő eredményez, mivel ilyenkor a test huzamosabb ideig erőltetett, nem természetes helyzetbe kényszerül.
A KOSMODISK PRESTIGE Car Autóban használható gerinctámasz csomag tartalmazza:
• A Kosmodisk rendszert
• Egyedi poliamid mikroszálas borítást
A Kosmodisk masszírozó hatása a derékszakaszi izmokat stimulálja. Ennek köszönhetően bemelegíti a területet, így serkenti a vérkeringést, ezáltal ellazítja az izmokat és csökkenti a feszültséget.
A KOSMODISK PRESTIGE Autóban használható gerinctámasz emellett megtámasztja a hátat, csökkenti a hosszas egy helyben üléssel járó fáradtságot és kényelmesebbé teszi a vezetést.
A KOSMODISK PRESTIGE Autóban használható gerinctámasz kiválóságát a KOSMODISK rendszer bizonyított hatékonysága és elegáns külső megjelenése támasztja alá.
Nem csak azoknak javasoljuk, akik krónikus hát- és/vagy gerincfájdalomtól szenvednek, hanem mindenkinek, aki naponta tölt hosszú időt ülő helyzetben.
Használható akár az irodában vagy otthon is magas-támlás székeken!



Jelenlegi ára: 2 399 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 14:16
. Kosmodisk Prestige gerinctámasz autóba - székre - Jelenlegi ára: 2 399 Ft