2011. augusztus 22., hétfő

Ülő bika eredeti Beanbag a lila

Eredeti Beanbag Ülő Bika a lila:
Az eredeti - a bab zsák Ülő Bika

Ülő Bika nem csak a bab zsák - de a bab zsák par excellence!

Az eredeti Beanbag Sitting Bull, hogy a minőség és a jó megjelenés.
A gyűjtemény olyan sokoldalú, hogy mindig megtalálja a tökéletes bean bag, hogy az egyéni díszítő stílusát.
A Fashionbag (így a cég az úgynevezett díszített Sitting Bull Bean Bag) egy divatos bútordarab, külön-külön és egyszerre hűvös divat Bútor Ülőbútorok minden stílusban.
Első osztályú kényelmet kombinálva nagy tervek és kiváló minőségű a különbséget más beanbags és így az egyik legnépszerűbb Sitting Bull Bean táskák Németországban.

A nagyvonalú mérete lehetővé teszi a különböző 190x130 ülés, hattyúnyakú és fekvő pozíciók és beállítja magát így több egyedi, így mindig élvezheti első osztályú kényelmet.
A töltelék készült speciálisan EPS - gyöngy (kibővített Polysterene golyó) az elérhető legjobb minőséget a híres német márkák gyártói alapulnak.
Egyáltalán nem lehet összehasonlítani más, "olcsó bab zsák", amely töltött újrahasznosított hungarocell, ezért hamar elveszíti az alakját.
A magas színvonalú EPS gyöngyök, hogy egy egyedülálló ülés tapasztalattal rendelkezik, és mentes a szennyező anyagok.
A gyöngy öntenek a héj nélkül extra fólia és kell egy extra csillag magja páncélozott tépőzár (gyermek biztonságos) feltöltött bármikor.
Szóval már régóta tetszett.

A nagy tiszteletben kapnak feldolgozása számos különböző divatos színek és minták. Az előnye, hogy a poliészter áll, nem csak utalás a könnyű tisztítás, hanem a stabilitás. Minden bean bag kiterjed mosható 40 fokon a mosógépbe, egyszerűen öntse a töltelék egy vagy több műanyag zacskók. Kérjük, csak levegőn megszáradni.

A víztaszító és légáteresztő. A
Ár: 100 EUR VB